Bună dimineața! Astăzi vreau să vă vorbesc despre o altă mămică foarte talentată, pe care am cunoscut-o pe grupul minunat WAHM ( Work at Home Moms). Fely Cotea este o persoană tare pricepută, un om extraordinar. Atentă la cele mai mici detalii, Fely pune suflet în fiecare broderie și reușește să realizeze cele mai frumoase haine personalizate.

     Dacă doriți să aflați cât mai multe lucruri despre ea sau să comandați ceva personalizat pentru voi sau copilul vostru, acum e momentul perfect! Am întrerupt-o din lucru și am reușit să-i iau un scurt interviu!

     Vă invit să-l citiți!

    1.Bună, Fely! Sunt tare încântată să-ți pot lua acest interviu! Știu că urmează o perioadă aglomerată datorită comezilor de Paște, de aceea încerc să te rețin cât mai puțin din lucru. Povestește-ne câte ceva despre tine și despre pasiunea ta pentru brodat!

      Bună , Simona! La fel de încântată sunt și eu să ți-l acord. Eu sunt Felicia , mămica lui Patrick și a lui Mathias .Am descoperit recent această minunată ocupatie ( personalizarea prin brodare) , însă a devenit o pasiune rapid. Personalizarea îi dă din start  oricărui obiect o valoare sentimentală , asa cum îmi place mie să spun: “creează-ți amintiri … tricoul tău este povestea ta”!

body primul paste

      2.Cum ai descoperit acest talent?

      Am descoperit că mă pricep să creez modele de broderie întâmplător , atunci când mi-am dorit să cumpar ceva personalizat, pentru un eveniment la care urma să particip.

    3.Care a fost primul obiect brodat de tine? A avut o semnificație specială?

     Mă bucur tare mult  că ai intrebat asta , esti prima persoana care o face , primul obiect brodat de mine  a fost un tricou pentru o prietenă foarte dragă . I-am brodat un mesaj aniversar, atipic , al cărui inteles îl știam doar noi și care să îi rămână amintire peste ani.

broderie pe haine

      4.Ce obiecte personalizezi?

       Personalizez o gama destul de variata de textile : tricouri , body-uri , prosoape , păturici , sorțuri, fețe de pernă , trusouri pentru botez , multe 🙂 !

seturi personalizate 1 an

     5.Ai avut o comandă despre care poți spune că a fost una de suflet?

     Lucrez cu drag la toate comenzile , fie ca este vorba despre o siglă, fie ca este un set aniversar.Însă de curând , am facut un set de tricouri pentru: mami , tati și prichindel , cu o poveste mai deosebita: mămica , în timpul sarcinii , a avut pictata pe burtica, o imagine , iar eu i-am brodat pe tricouri acel desen, i-am continuat povestea dupa 1 an 😍 !

broderie pe haine

     6.Ești 100% WAHM sau e doar un hobby pe lângă munca ta?

     Sunt 100% WAHM și sunt tare mândră de asta 🙂 !

     7.Unde te pot găsi persoanele interesate de munca ta?

     Cei care vor să vadă cum lucrez eu , pot intra pe facebook , pe Broderici-Cadouri Brodate  🙂 !

     8.Cum pot face comenzi ?

     Comenzile se fac de obicei prin mesaj privat , pe pagina mea Broderici-Cadouri Brodate  sau la numarul de telefon de pe pagina  ( 0720055667).

broderi body paste

      9.Cum crezi că va evolua afacerea ta în timp? Ce planuri ai?

     Eu las timpul să decidă , am în plan să îmi măresc aria de activitate , să personalizez și prin sublimare , nu doar textile, ci o multitudine de obiecte : căni , brelocuri, ceasuri de perete , șepci, brichete , etc. 😉 !

     10.Pentru că se apropie Paștele, vrei să transmiți un gând bun cititorilor noștri?

     Le doresc tuturor cititorilor : “Paște fericit!”. Să petreacă Sărbătoarea Învierii Domnului Iisus, cu lumină în suflet, în pace și armonie, alături de familie și prieteni dragi 🙂 !

urare Paste

 

 

 

 

Facebook Comments
This entry was posted in Recomandări and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă-mi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.