În fiecare miercuri, iubitoarele de croșetat sau tricotat și lectură sunt invitate să posteze pe blogul lor sau pe grupul de flikr, o fotografie cu ce croșetează/ tricotează în acel moment si cu cartea pe care o citesc.

     Momentan, croșetez câteva inimioare colorate . Vreau să cos câteva pe niște body-uri albe .

inimioare croșetate

    Ținând cont că am încercat pentru prima dată inimioarele, m-am descurcat cât de cât. Nu sunt perfecte, dar sunt lucrate cu multă dragoste! O să vă arăt curând și rezultatul! 

    Printre picături, citesc ” Cel mai fericit bebeluș din lume”. Am înțeles că e o carte foarte utilă mămicilor, ce prezintă numeroase tehnici eficiente de calmare a plânsului bebelușilor.

    Dacă doriți să participați, trebuie doar să introduceți link-ul în colecția lui Ginny.

                                      Să aveți o seară liniștită!

 

 

 

Facebook Comments
This entry was posted in Yarn Along and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Yarn Along (1)

  1. Ioana Stefan says:

    Mamicile spun ca are efect anti-colici. Eu din pacate am citit-o cand avea fetita noua luni. 😛 Oricum are sens ce spune autorul acolo. Riscul ar fi doar sa doarma prea mult copilul si sa nu mai suga. Oricum, alte sanse de calmare a unui bebelus nu prea sunt. Simeticona (Espumisan, Bonisan, Apa de colici, etc) e apa de ploaie. Testata inclusiv de mine! 🙁

  2. Ce frumoase sunt inimioarele ;)).
    Vor arata minunat pe ce le vei aplica :D.

  3. For some reason I can’t have this translated in to English…but your hearts are sweet! I make little hearts to tie to gifts with leftover yarn.

Lasă-mi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.